הפרעות קצב חדריות מוקדמות - VPB \ תדירות תקינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/06/2009 | 01:56 | מאת: ברוך

היי עברתי אולטר והתגלו מעל 1200 הפרעות ב24 שעות האם זה סדר גודל שנחשב בתחום התקין? קראתי שקפה, לחץ בעבודה והעדר ספורט תורמים לתדירות אז קפה כמעט הורדתי לגמרי אני מתכנן להתחיל לנסוע לעבודה על אופנים, 8קמ לכל כיוון האם יש בזה סוג של סכנה עם כאלה הפרעות ובתדירות כזאת?

28/06/2009 | 22:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תדוה על פנייתך אלינו.... יש לעבור על בדיקת הולטר, ולע תרישמי אקג...אין לדעוג, אך יש לבדוק... אנא גש לבדיקת קרידולוג עם תוצאות הבדיקה... בכבוד רב, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה