א.ס קרוטיס /עורקי הצוואר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

13/11/2016 | 11:03 | מאת: משה

שלום הופניתי לבירור כל מנת להחליט האם להתחיל לקחת סטטינים. מימין - רובד טרשתי בבצל של עורק תרדמה פנימי , משמאל - הודמגו עורקי תרדמה בעלי מיבנה תקין . כיוון זרימת דם בעורקים וורטברילם - קראניאלי . מהירויות זרימת דם בגדר הנורמה בדיקות דם: LDL = 115 HDL = 44 NON-HDL = 137 Triglycerides = 106 Cholesterol = 181 עושה כושר 4-5 פעמים בשבוע משקל תקין. קיבלתי המלצה לקחת סטטינים שלוש פעמים בשבוע עקב התוצאה של ה-א.ס קרוטיס. אודה לך על דעתך בנידון.

13/11/2016 | 14:34 | מאת: משב

הכולסטרול ירד בשנה וחצי האחרונות עקב כושר ודיאטה מ : LDL = 180 HDL = 44 Triglycerides = 210 לערכים הנוכחיים.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים