חושש לצאת עקב צינטור לפני חודשיים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/11/2016 | 21:08 | מאת: אבנר א

לפני 2חודשים עברתי התקף לב ,הייתי בחופשה באילת ,בגלל שלא מבצעים צינתורים שם רכב טיפול נמרץ העביר לסורוקה באר שבע שם בוצע צינטור , מאז אני נורא חושש לצאת לטיולים שהם לא בקירבת בית חולים כמו חו"ל או אפילו שוב לאילת ,איך ממשיכים הלאה,,תודה

אבנר שלום, אחרי אוטם חשוב ליטול את הטיפול התרופתי המיטבי לאיזון גורמי הסיכון, לדילול הדם אחרי הסטנט, וכן להקפיד על המנעות מעישון. אם אתה מרגיש טוב ועושה את הדברים הנכונים, התחזית היא לרוב מצויינת. הפחד שלך הוא מובן, והוא חלק משלבי ההתמודדות עם המצב החדש. עם הזמן ועם הגברת הפעילות הגופנית, אני בטוח שתרכוש בטחון ותחזור לשגרה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים