הסבר לתוצאת בדיקה של צינתור וירטואלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/10/2016 | 14:02 | מאת: מלכה

עברתי צינתור וירטואלי והאבחנה היתה מחלה כלילית אינה חסימתית. מה הפירוש לאבחנה תודה

מלכה שלום, אכן התשובה אינה מנוסחת באופן ברור. ניתן להבין כי אין מחלה כלילית חסימתית- כלומר לא נמצאו היצרויות משמעותיות בעורקים הכליליים. ניתן גם להבין באופן מעט אחר, שיש עדות לטרשת, אך היא אינה גורמת לחסימה משמעותית בעורקים הכליליים. בכל מקרה החדשות הן טובות וכנראה שלא נדרשת התערבות פולשנית. ההבדלים בניואנסים יכולים להביא לשינוי בהמלצות לגבי עצימות הטיפול בגורמי הסיכון. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים