ממצא פלאורלי לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/10/2016 | 10:52 | מאת: נתן

שלום רב, אודה לתשובתכם המהירה שכן אני נורא מודאג. אבא שלי עבר ניתוח מעקפים לפני כחודש. לאחר צילום חזה אתמול, אבקש חוות דעת לגבי הממצאים הבאים: צילום חזיתי מסובב לשמאל, מצב לאחר ניתוח מעקפים. צל הלב נראה מורחב. שתי הריאות ללא חשד לממצא חריג. מימין ללא עדות לממצא פלאורלי ומשאמל הפעם הודגם ממצא סמיך מוגדר בגודל כ-20 ממ הממוקם עם בסיס רחב על פלאורה דופנית תחתונה - הממצא לא הודגם בצילום מ-06.2013. טיבו לא ברור. אודה לתגובתכם. תודה רבה, נתן

נתן שלום, ממצאים רנטגניים בפלוירה אינם בין הנושאים הנדונים בפורום זה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים