Cilaril PLUS (כדור ליתר לחץ דם)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

31/08/2016 | 21:36 | מאת: אייל

שלום רב, האם ניתן לחצות כדור Cilaril PLUS ? בעלון רשום כך: "במידת הצורך ניתן לחצות או לכתוש את הטבליה, עבור שימוש מיידי" מה הכוונה, שאם חוצים הכדור הוא "מתפרק" מייד בגוף, במקום ש"יתפרק" לאט? (הכדןר מצופה במעין "קליפה")

איל שלום, סילריל פלוס משלב בתוכו שתי תרופות, האחת מקבוצת מעכבי ACE והשניה משתן מסוג דיזותיאזיד במינון 12.5 מ'ג. הכוונה היא שיש ליטול את כל המינון בנטילה אחת, בעיקר כדי לא לפצל את מינון המשתן כדי שהתגובה תהיה יעילה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים