דחוף בבקשהההה מאוד לחוצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/08/2016 | 12:32 | מאת: נרקיס

שלום רב הנני בחורה בת 34 בריאה בדר"כ מלבד דלקת בוושט מזה שנתיים מטופלת מקונטרולוק. לפני כשבוע היו לי מאין תחושות של נימול בצד שמאל בפנים. הסיטי יצא תקין בדיקה גופנית תקינה. ועשיתי בדיקת אקו לב שרשום לי שם תפליט קלה-בינונית עם מעט לחץ על חדר ימין. כל הבדיקות דם תקינות. הקרדולוג שלח אותי לצילום חזה פלוס בדיקת בלוטת התריס. אני מאוד לחוצה מהמצב. האים זה מסוכן באמת ומה לעשות בינתיים? תודה

נרקיס שלום, נראה שאין קשר בין התסמינים שאת מתארת לבין ממצא אקראי באקו של נוזל סביב הלב בכמות לא גדולה. אם את מרגישה טוב ללא דופק מהיר וללא קוצר נשימה, כנראה שהמצב אינו חמור. אם האקו בוצע במכון לא ידוע, כדאי לחזור על הבדיקה במכון מוסמך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים