שאלה - בעיות לאחר התחשמלות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/06/2016 | 20:16 | מאת: אריק

התחשמלתי לפני חודש, (מ 220 VAC כשהזרם זרם דרכי מיד אחת ליד השניה, ישר דרך הלב כנראה) ועדיין אני מרגיש רע, ביחוד כאבי ראש מתמידים, סחרחורת קלה ומין ערפול, כאבי חזה והרגשת יציקות בטון באזניים. יש מה לעשות ? עכשיו? בעתיד? (הכונה לתיקון לא לאיבחון)זה פגיעה לכל החיים? - אנא דעתך!

אריק שלום, קשה לשייך את הרגשתך הרעה לתופעות לוואי של התחשמלות לפני חודש. אם קיים סיכון כלשהו, הוא בסמיכות לארוע. אם בדיקת האק'ג תקינה ותפקוד הלב באקו תקין, הסיבה אינה לבבית ולא נדרש כל טיפול. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים