דקירות בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/06/2016 | 15:57 | מאת: אורנה

אני בת 29 במהלך היום אני מרגישה דקירות בחזה ימין באופן שרירותי, כלומר אין זמנים ספציפיים שזה קורה. הכאבים בחזה ימין בצד השמאלי מתחת לפטמה יותר קרוב לברזל בחזיה. הכאב משתק לשניה ועובר עד הפעם הבאה. מה זה יכול להיות?

אורנה שלום, בגילך, כאבים בעלי אופי דוקר שאינם קשורים למאמץ, הם בסבירות גבוהה ממקור שרירים ושלד ואינם קשורים למחלת לב. לעיתים הם מקרומים הלב והריאה וגם זו אינה תופעה מסוכנת. כדאי לפחות פעם אחת לבצע אק'ג באופן שגרתי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים