דקירות בצד ימין קדימה ואחורה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/05/2016 | 02:01 | מאת: אבירם

ב"ה. שלום וברכה אשתי מתלוננת כבר כמה שעות שיש לה דקירות בצד ימין תוך כדי נשימה והדקירה היא מקדימה ומאחורה(גב). בעבודתה עם ילדים קטנים היא מרימה אותם לא פעם להחלפות והיום אמרה שהיה קשה במיוחד.כעת היא נרדמה אך השאלה היא האם יש לחשוש או/מה תחושות אלו אומרות תודה רבה בשורות טובות

אבירם שלום, כאבים בעלי אופי דוקר בחזה לרוב אינם ממקור לבבי. הפורום אינו מסוגל לתת פתרונות למצבים אקוטיים הדורשים הערכה של מוקד רפואי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים