אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/05/2016 | 22:16 | מאת: גיל

בבדיקה של אימי בת 80 עלו התוצאות הבאות: בדופלר אי ספיקת מטיריאלי קלה אי ספיקת אאורטאלי קלה אי ספיקת טריקוספידלי קלה לחץ דם ריאתי 27 Lvc תקין חדר ימין תקין מסתם אאורטאלי מסוייד אשמח לדעת מה משמעות הדברים והטיפול הנדרש .לאימי גם בצקות ברגליים האם יכול להיות קשור?

גיל שלום, בבדיקת האקו המצוטטת אין עדות למחלת לב מבנית משמעותית. לא מצויין האם הסתיידות המסתם האאורטלי גורמת להיצרורת ובאיזו חומרה. כדי להתוות טיפול ולהחקות אחר הסיבה לבצקות ברגליים, דרושים פרטים קליניים ומידע נוסף. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים