כאבים מתחת לחזה בצד ימין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/05/2016 | 01:32 | מאת: דבורה

שלום אני בת 53 מיזה כיומיים יש לי כאבים חזקים שבאים והולכים מתחת לחזה בצד ימין שזה פשוט משתק אותי לרגע מימה זה?והאם זה קשור לזה שיש לי קולסטרול?יש לציין שאני מעשנת ורזה מאוד אשמח לתשובה תודה

דבורה שלום. כאבים חדים בעלי אופי דוקר שאינם קשורים למאמץ, לרוב לא נובעים מבעית לב. יש להתיעץ עם רופא שיתרשם מאופי הכאבים, הקשר למאמצים, וכדי להתאים את הבדיקות הנדרשות כגון אקג ואת הטיפול הנחוץ לאיזון גורמי האיזון והפסקת העישון. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים