שאלה נוספת .תוצאות אקו לב ודפיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/05/2016 | 19:13 | מאת: דינה

שלום ,דוקטור ותודה רבה על תשובתך המפורטת ומעודדת. המלצתי לבדוק את מבנה הלב.עשיתי אקו לב בסטרס ואני מבינה שהאבחנות אקוקרדיוגרפיות תקינות.מצד שני כתוב בתוך בתוך הטקסט של הסיכום האקוקרדיוגרפי:trace tricuspid regurgitation.minim minimal mitral regurgitation.שאר הממצאים תקינים לחלוטין. מה דעתך בעניין הזה?האם הממצאים הללו קשורים לדפיקות הלא נעימות שאני מרגישה?הרי אני מרגישה כאילו צפרדע או ציפור קופץ/ת בתוך החזה במהלך מספר שניות-תחושה נוראית. בתודה ובברכה, דינה

דינה שלום. הממצאים המפורטים בתשובת האקו הם חסרי משמעות קלינית, ואינם הגורם לפעימות המוקדמות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים