דפיקות לב,כאבים בחזה ותוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/05/2016 | 14:26 | מאת: דינה

שלום! ברצוני לדעת עד כמה חמרות תוצאות ההולטר(24 שעות) שביצעתי.אני בת 53,סובלת מדפיקות לב ומנוחה(אירועים קצרים מאוד,אך מאוד לא נעימים )ומכאבים בחזה והינה התוצאות: נצפו סה''כ 43 VPCS בודדים במשך הבדיקה. נצפו סה''כ 2 APCS בודדים במשך הבדיקה. לא נצפו הפרעות הולכה.לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע ST הקצב הבסיס:סינוס,מהירות מינימאלית 52,מהירות מקסימלית 88,מהירות ממוצעת 63. אני סובלת מיתר לחץ דם ומטופלת ע''י אמלו וקרדילוק. פעמיים ביום.1.25מ''ג ביום הבדיקה בבוקר לא לקחתי קרדילוק. בנוסף לכך אני מטופלת באירוס פעמיים ביום.ידוע לי שארוס עלול להשפיע על קצב הלב. אודה לכם מאוד על חוות דעתכם. בברכה, דינה

דינה שלום, בבדיקת ההולטר לא תועדה הפרעת קצב מורכבת או מתמידה, אשר דורשת טיפול ספציפי. תחושותיך יכולות להיות מוסברות על ידי פעימות מוקדמות אשר לרוב אינן מסוכנות אך עלולות להעיב על איכות החיים. יש לוודא כי מבנה הלב תקין באקו לב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים