כנראה מיפוי לב לא תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/04/2016 | 21:08 | מאת: אלי מ

עשיתי היום מיפוי לב בפעם רביעית בעשר שנים האחרונות ידוע על דופק מהיר עברתי צנתור בנובמבר 13 תוצאות המיפוי של היום: המיפוי קרוב לודאי אינו תקין הממצאים שבמיפוי מצביעים על חשד לאיסכמיה קלה אנטרואפיקלית בתפוצת עורק הלאד הדיסטלי?? המיפוי הדגים חוסר פרפוזיה בדפנות ה Anterrdapical Anterosepal המיפוי בוצע עקב כאבים בחזה וחשד להתקף לב קל לפני כחודש השאלה שלי האם אני מועמד שוב לצינתור או שמא לטיפול אחר

אלי שלום, ההחלטה לגבי הצורך בצנתור אינה נסמכת רק על ממצאי בדיקות עזר כגון מיפוי לב. יש להשוות את הבדיקה לבדיקות קודמות, ולדעת פרטים קליניים נוספים רבים כגון גיל, תחלואה נלווית, אוטם בעבר, גורמי סיכון וממצאי הבדיקה הגופנית. לרוב מקובל לבצע צנתור בעקבות אוטם, לכן יש לדעת מהי הסיבה שבגינה לא בוצע צנתור בעקבות האוטם שעברת לאחרונה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים