אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

04/04/2016 | 11:17 | מאת: אני

שלום, ביצעתי אקו לב ואלו התוצאות, זה קצת מלחיץ אותי..אני בת 25. מה המשמעות של התוצאות??? צריך לחזור לרופא קרדיו? (אקג ובדיקת מאמץ תקינות) : מסתמים: מסתם מיטרלי: אי ספיקה קלה מסתם אאורטלי: אי ספיקה מינימלית מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה קלה מסתם פולמונרי: אי ספיקה מינימלית סיכום: NORMAL LEFT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION NORMAL RIGHT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION MILD MITRAL REGURGITATION MILD TRICUSPID REGURGITATION, TIG - 0/ MMHG

שלום לך, מפענוח הבדיקה עולה כי מבנה הלב ותפקודו תקינים. הממצאים המצויינים במסתמים הם זניחים וללא משמעות קלינית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים