כאבים בחזה מספר חודשים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/03/2016 | 21:37 | מאת: יאיר

בחצי שנה האחרונה אני סובל מכאבים בחזה ולעיתים גם כאבי בראש. ביצעתי אקו לב במאמץ א.ק.ג תקינים. CT חזה - תקין. בדיקות דם תקינות לחלוטין. אני כבר מיואש, הכאבים אינם חולפים ומציקים לי על בסיס יום יומי. אופי הכאב משתנה, לעיתים יכול להיות לחצים, דקירות, כאב ואך קושי בנשימה. רופא המשפחה טוען שמודבר אולי בהתקף חרדה, אולם לא נראה לי שזה המצב( ניסיתי גם לקחת כדור ולא עזר) ניסיתי גם לקחת אמפרדוקס אולם המצב לא משתנה... אשמח להתייעצות

יאיר שלום, כאשר לא ניתן לאפיין את סוג הכאב בחזה ואת הקשר שלו למאמץ, והוא מלווה בתסמינים נוספים אשר אינם קשורים, לא ניתן לקבוע האם מקור הכאבים לבבי. כאב כזה נקרא כאב אטיפי. על האבחנה המבדלת להתחשב גם בגיל, בבדיקות העזר, ובפרופיל גורמי הסיכון. לעיתים יש צורך במשככי כאבים ובהתיעצות עם מרפאת כאב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים