בקשה מהרופא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/01/2016 | 13:34 | מאת: דן

שלום אודה לך אם תוכל להתייחס בבקשה לשאלת ההמשך שלי מלפני כמה ימים. בדיון "תוצאות מיפוי לב במאמץ" בהתייחס לתשובתו של הרופא מ - 8.1.16 בעיקר אני מוטרד באם הצילום שעשיתי משקף נכונה את מצב העורקים והלב במאמץ. וזאת לאור העובדה שבין המאמץ והזרקת החומר ועד לתחילת ביצוע הצילום עבר בערך 45 דקות (היו כמה אנשים לפניי) האם זה עדיין משקף את מצב העורקים והלב במאמץ או שזה בעצם כבר נותן תוצאות של מיפוי במנוחה? כי ביצעתי רק צילום אחד, שהיה אמור להיות במאמץ בלבד. כמו כן במבחן מאמץ היו לי צניחות ST. תודה רבה ושבת שלום תודה רבה

דן שלום, אם החומר הוזרק בשיא המאמץ, המצב מקובע וניתן לבצע את הצילום מאוחר יותר. זהו הפרוטוקול המקובל. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים