הולטר לב וחולי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/01/2016 | 16:57 | מאת: יפית

בת 57 בריאה בדרך כלל . בגלל תלונות של הרגשת דפיקות לב עשיתי ארגומטרהי ואקו שיצאו תקינים, וכן הולטר לב .באותו יום שהייתי עם ההןלטר לב הרגשתי כמו מחלה וירלית, נזלת כאבי גרון,גודש בפנים מנזלת ,שיעול מעט , חולשה ובלי חום(איני מפתחת חום בדרך כלל)בלילה שהייתי עם ההולטר לא ישנתי טוב וקמתי לשירותים כמה פעמים. בין לבין נרדמתי .שאלתי היא, האם לעובדה שעשיתי הולטר ,כשאני חולה כפי שתארתי, תהיה השפעה על תוצאות ההולטר, האם בגלל זה ימצאו לי הפרעות קצב, האם רופא יכול לדעת שאם תמצא הפרעה מסויימת ,היא קשורה לזה שהייתי חולה?המון תודה על הסבלנות והעזרה

יפית שלום, בנבדקים בריאים, מחלות חולפות קלות לא אמורות לגרום להפרעות קצב. ייתכן שהדופק הבסיסי יהיה מעט גבוה מהרגיל. אולי כדאי להמתין לתשובת ההולטר. אם הבדיקה תקינה, הרי השאלה אינה רלוונטית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים