דופק מקסימלי גבוה?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/11/2015 | 09:12 | מאת: שני

בוקר טוב אני בכושר גופני כבר שנתיים עושה TRX ועושה ריצות הגובה שלי 177 שוקלת 71 דופק מקסימלי יצא לי 160 האם זה הגיוני שבריצה אני מגיעה ל 170-180? דופק? למרות שבאימון אירובי ב TRX הדופק המירבי 175 והמאמן אומר שזה תקין האם זה בסדר דיי בלחץ? תודה רבה

שני שלום, מבלי להכיר פרטים קליניים ואת גילך, ומבלי לדעת את דרגת המאמץ באימון ה TRX או בריצה, נראה שתגובת הדופק למאמץ היא תקינה. הנתונים בהחלט הגיוניים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים