אלמוג 24 באר שבע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/08/2015 | 16:11 | מאת: ויוי

שלום רב, הבן שלי בן 37 והוא סובל מזה כחצי שנה בכאבים בחזה בצד שמאל שקורנים ליד וללסת.הכאבים הופיעו מידי פעם.לפני כמה ימים הופנה לחדר מיון שם שללו אירוע לב..אך היפנו אותו לבדיקות בקהילה כגון: מיפוי ב או אקו במאמץ.השאלה אם זה לא מסוכן לחכות בדיקות כאשר התורים ארוכים, במיוחד שקשה להפעיל..את. שמאול שכואבת והיא חלשה מאוד...האים אלה סימנים לסתימה בעורקים?

ויוי שלום, לא ניתן להמליץ על בדיקות באינטרנט, אך בצעירים עם תרשים אק'ג בסיסי תקין, מבחן מאמץ רגיל יכול לתת אינפורמציה זמינה איכותית ואמינה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים