לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/07/2015 | 13:05 | מאת: מאיה

היי, שמי מאי ואני בת 16. מהבוקר אני מרגישה חולשה ואת הדופק של עצמי. מדדתי ולחץ הדם שלי עומד על 56/80 והדופק שלי 51. חשוב לציין שאני לא ספורטאית או משהו ואם זה רלוונטי אז יש לי חוסר משמעותי בברזל

מאיה שלום, אם ערכים אלה של תדירות הדופק ולחץ דם הם חריגים, יש פנות לרופא המשפחה בלווי ההורים. קשה להגדיר מהי הסיבה למדדים אלה מבלי לבצע בדיקה רפואית. לעיתים תופעות אלה אופייניות לבנות צעירות במשקל נמוך מאד. יש לוודא כי תפקודי התריס בגדר הנורמה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים