מעכב של NF1

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/06/2015 | 10:57 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 49 סובל מי NF1 קשה כולל גידול מניגיומה ברוש ועכמת קשה ביות ר מי דרגע 4 אום אופנתי ל תרום ניתוח ב ובצתי א ק ג וזה מה שקטוב הים אפשר לרבל אסבר בבקשה SINUS RHYTHM LEFTWARO AXIS CONSIOER LEFT VENTRICLAR HYPLRTOPHY UNCONF IRMEO REPOT דר יפשר לקבל אסבר לזה אני לוכח אוסקר פלוס וקרדילוק וקדיר קורסטרול לירקה תודה דר

שמואל שלום, פענוח האק'ג מראה על אפשרות שדפנות הלב מעט מעובות ולכן הציר החשמלי נוטה שמאלה. בדיקת אקו פשוטה יכולה לראות האם הדבר נכון. לרוב הדבר אינו מצביע על בעיה חמורה, והסיבה השכיחה ביותר לעיבוי דופן הלב היא יתר לחץ דם. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים