מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

16/05/2015 | 02:22 | מאת: חזי

שלום רב! מימצאי המיפוי: פרפוזיה מיוקרדיאלית: הודגם פגם מילוי קשה מאוד והפיך בדופן האינפריורית אינפרו לטרלית ואינפרו ספטלית בזלית. בנוסף הודגם פגם מלוי בינוני בחומרתו והפיך בדופן הקדמית (אזור אמצעי דיסטלי של החדר השמאלי) תודה לך על ההסבר הנ"ל!!

חזי שלום, ממצאי המיפוי והאקו מחשידים להפרעה באספקת דם לאזורים שונים בלב. לרוב הדבר נובע מהיצרות בעורקים הכליליים. עליך לפנות לרופא המטפל שהפנה אותך לביצוע הבדיקות, אשר בשקלול ההסתמנות הקלינית, העבר הרפואי וממצאי הבדיקה הגופנית ימליץ על טיפול וביצוע בדיקות נוספות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים