נשמת קלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

13/05/2015 | 20:10 | מאת: יוסי

שלום! בבדיקה אצל קרדיולוג . מימצאיס: נשמת קלה, כנראה "פברילו פלטר" אים תוכל בבקשה להסביר מה זה? רב תודות לך!

יוסי שלום, נשמת קלה מתיחסת לתסמינים שתארת לרופא אשר התרשם מירידה בדרגה התפקודית. פבירילו פלטר הוא הפרעת קצב עלייתית- פרפור פרוזדורים שהוא מעט מאורגן יותר ומזכיר לעיתים רפרוף פרוזדורים. בהתאם לסיכון לדימום ולארועי מוח דורש התיחחסות וטיפול מתאים לשליטה על קצב הלב ולדילול הדם. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים