שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/05/2015 | 09:47 | מאת: אבנר

שלום רב בן 37 עם הסטוריה של פרפור פרוזדורים מזה 12 שנה. נוטל סוטלול ואספירין . ב 3 ימים האחרונים מרגיש כמה פעמים ביום מין כאב חלש בחזה שמרגיש כמו כאב של שריר. מדובר במין 2-3 שניות של כאב חלש שחולפות מעצמם ללא קשר למאמץ. לא תחושה של שריפה. לא תחושה של לחץ. לפני כ 4 שנים ביצעתי אקו במאמץ עקב כאבים שהיו לי בגב עליון והכל היה תקין. מאוזן מאוד בשנים האחרונות בכולסטרול (כדורים) . מכיוון שאני טיפוס מאוד לחוץ אני ישר מקשר כל כאב למקור לבבי וקצת חושש. האם נשמע טיפוסי למקור לבבי?

אבנר שלום, תאור הכאבים אינו טיפוסי לתעוקת חזה. לרוב תעוקה אורכת זמן ממושך יותר, קשורה למאמץ גופני והכאב בעל אופי לוחץ או שורף. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים