מילה טובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

05/05/2015 | 10:54 | מאת: בן חמו אורנה

שלום דר' קרנר צונתרתי אצלך לפני כשלושה שבועות כמדומני, ורציתי להגיד לך תודה רבה על היחס החם ותשומת הלב ובמיוחד לסובלנות שלך בצינתור שעבר יחסית לפעולה בנוחות, יש לך צוות מעולה ומקסים ואיכפתי במחלקה וגם בחדר הציתור שמאוד דאג שארגיש בנוחות בהיותי ללא בגדים מתחת לכיסוי.ובמחלקה קיבלתי יחס מקסים אפילו הכינו לי במיוחד נס קפה חם וטעים מאחר והייתי בצום כל היום וזה מה שרציתי מידי לאחר שכבר היה מותר לי. באמת אני כבר פעם שניה במחלקה וממש תענוג לבוא אליכם לקבל טיפול רפואי. אין את הפחד והחשש מבית החולים או מהפעולה. אני אמורה להגיע אליך לביקורת במרפאות חוץ, אולם לא אגיע מאחר וקשה לי מאוד להעדר מהעבודה. אני מרגישה טוב מאוד, וחזרתי כמובן לאחר יומים מנוחה לעבודה.לוקחת את התרופות באופן מסודר. ורציתי לשאול אם עלי להמשיך לקחת גם את הכדור DISOTHIAZIDE או שכבר אין אין צורך. כמובן את ה-CLOOD 75 אמשיך לקחת במשך שנה. תודה שוב.

אורנה שלום, תודה על המילים החמות. באופן עקרוני, הצנתור ותוצאותיו רק מדגישים את חשיבות הטיפול התרופתי לאיזון גורמי הסיכון. קיימים מספר שילובים מקובלים של תרופות לאיזון לחץ דם ובהם גם שילוב של דיזותיאזיד. אם לחץ הדם מאוזן היטב, אין צורך לשנות טפול תרופתי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים