טריטייס (רמיפריל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/04/2015 | 19:20 | מאת: שקד איתן

שלום רב לאחר צינטור לב מקבל מספר תרופות בניהן טריטייס (רמיפריל שגורם לשיעול יש לי לחץ דם תקין 140 על 85 האם יכול להפסיק תרופה זאת בתודה שקד איתן

שקד שלום לאחר צנתור וארוע לב, בעיקר אם יש יתר לחץ דם, יש התוויה לטיפול לאיזון לחץ דם עם תרופות המעכבות את המערכת הנוירו- אנדוקרינית כגון הרמיפריל. אם הרמיפריל גורם לשיעול טורדני ישנן תרופות מקבוצה דומה אשר מביאה לאפקט דומה עם שכיחות נמוכה יותר של שיעול. רצוי שלא להפסיק טיפול תרופתי מבלי להתיעץ עם הרופא המטפל. תודה על פנייתך לפורום

12/04/2015 | 08:33 | מאת: שקד איתן

שלום רב תודה רבה על התשובה המהירה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים