בן 18, ומרגיש צביטות בלב לעתים.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/02/2015 | 21:48 | מאת: גל

שלום, אני בן 18 קודם כל. יש לי בעיה, זה קורה לי ממש לעתים רחוקות- אני מרגיש למשך חצי דקה צביטות ודקירות כאלה בלב. כשדבר כזה קורה לי כל תזוזה שלי יכולה לגרום לעוד כאב, ואז אחרי כמה שניות הכאב עובר. היום חוויתי את הכאב בעוצמה חזקה, כך שבקושי הצלחתי לזוז בלי להכאיב לעצמי עוד יותר. אני לא יודע אם זה סתם צביטות בלי סיבה, או שיש לי איזו בעיה בלב, אני אדם צעיר ואין לי מושג למה זה קורה לי. תודה.

גל שלום, התופעה שאתה מתאר שכיחה בקרב צעירים ואינה מסוכנת. מקור הכאב הוא בקרום הלב או הריאה. אין בכך עדות למחלת לב או בעיה לבבית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים