אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

29/01/2015 | 22:11 | מאת: רבקה

שלום. באקו לב שעברתי נאמר.חדר שמאלי תקין בגודל ותפקוד.תבנית המילוי הדיאסטולימתאימה להפרעה ברלקסציה. עליה שמאל מורחבת במידה קלה. מסתם אאורטהעם הסתיידות פוקלית עלה קורונרי שמאלי עם דלף קל.טבעת המסתם המיטראלי מסויידת. דלף מיטראלי מינימלי.דלף טריקוספילדלי קל עד בינוני. אני בת שבעים. בריאה לא לוקחת תרופות .נשלחתי לבדיקה עקב תלונותעל דפיקות לב מהירות סחרחורות והרגשת עלפון מידי פעם.אנא בבקשה הסבר על תוצאות הבדיקה תודה רבקה

רבקה שלום, באקו ישנם ממצאים אקראיים אשר אינם קשורים לקליניקה המתוארת. התלונות מצריכות ברור לשלילת הפרעות קצב. תודה על פנייתך לפורום

30/01/2015 | 23:44 | מאת: רבקה

תודה על התשובה המהירה .אכן נשלחתי לעשות הולטר לב ואני ממתינה לתשובה.ללא קשר לתלונותי על הרגשתי האם יש בתשובה של האקו ממצאים המראים על בעיה רפואית בלב הראויה להתיחסות מעמיקה יותרולצורך בהמשך רפואי נוסף.בתודה רבקה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים