תוצאות צינטור מול חיתום בביטוח פרטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/01/2015 | 10:44 | מאת: ניקי

תוצאות צינטור שעשיתי(בשנת 2002...) היו: עורק כלילי שמאלי ראשי-תקין עורק שמאלי קדמי יורד- 40-59 אחוז היצרות בסמיכות למוצא של הענף הטפטלי.חלקו האמצעי והדיסטלי של העורק תקינים עורק עוקף-תקין עורק כלילי ימני-שולט ותקין סיכום- לא נמצא עדות למחלת לב איסכמית מה הסיכוי שחברת הביטוח תדחה או לא תדחה את בקשתי לביטוח פרטי לפי התוצאות לעיל? המון תודות

ניקי שלום, הפורום דן בנושאים רפואיים הקשורים לקרדיולוגיה. אינני מומחה בנושאי ביטוח. החלטה על ביטוח לא תלויה רק בממצאי צנתור אלא גם בגיל, תחלואה נלווית ידועה, מצב עישון, משקל וכד'. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים