לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/01/2015 | 17:54 | מאת: י.מ.

אני בן 88 סובל משסתום מיטראלי דולף ומקבל נורווסק להורדת לחץ דם. לחץ הדם היה מאוזן והומלץ על ידי הקרדיולוג לקחת פוסיד שלוש פעמים בשבוע. היום לקחתי כדור ראשון ולחץ הדם הדיאסטלי ירד במידה משמעותית. במדידה היום 128/56. תודה על עזרתכם

שלום לך, בדליפה של מסתם מיטרלי הגורמת לתסמינים, הפוסיד נועד להקל על תסמינים של אי ספיקת הלב, והוא עלול לגרום לירידת לחץ דם ולהפרעה בתפקודי הכליות. כדי להמליץ על טיפול תרופתי במצבים מורכבים, יש להכיר את כל הרקע הקליני וממצאי הבדיקה הגופנית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים