לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

05/01/2015 | 09:14 | מאת: אלי

שלום אני סובל מנוירופתיה ועקב כאבים נתנו לי ארקוקסיה 90 למשך 10 ימים. לקחתי את זה במשך 6 ימים וזה עשה לי רע בבטן והפסקתי. שבוע אחרי שהפסקתי התחלתי לרגיש מיחושים בבית החזה אז מדדתי לי בבית את לחץ הדם במשך כמה ימים ואני רואה שלחץ הדם הוא 90/130 באופן קבוע. האם זה בגלל התרופה ארקוקסיה? האם זה יחזור למצב תקין עם הזמן או שפיתחתי תחילה של מחלה? תודה רבה

אלי שלום, ארקוקסיה, כמו נוגדי דלקת אחרים, עלולים לגרום לעליית לחץ דם. אם זוהי הסיבה, המצב יחזור לקדמותו. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים