מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/12/2014 | 00:49 | מאת: א.ש

שלום דר' פניתי אליך בעבר לאחר שהושתל בי קוצב לב. עשיתי אקו לב במאמץ איו עדות להיסכמה -- 50 EF בהמשך מיPוי לכ וגם פה איו עדות למחלה כלילית אך קיבלו : reverse redistribution קליטה מיוקרדיאלית תקינה והומוגנית בכל האזורים פרט לפגם מילוי בחומרה קלה/בינונית בגודל קטן עם באזור אנפרו-לטרלי אמצעי/דיסטלי הנובע קרוב לוודאי מארטפקט של אטנואציה (סרעפת). מה אומרת התשובה הזאת. בסיכום נרשם אין עדות למחלה כלילית בכל האזורים באנליזה ויזואלית וכמותית

שלום לך, התשובה אומרת שבמגבלות הבדיקה המיפוי כנראה תקין. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים