החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

29/11/2014 | 20:08 | מאת: צצצפי

שלום מידי פעם אני מרגיש הפסקה של הדופק בין פעימה לפעימה. בזמן האחרון אני גם מרגיש שאצבעות הידיים שלי נרדמות.

שלום לך, פעימות מוקדמות הן תופעה שכיחה שמאובחנת על ידי תרשים אק'ג בעת תסמינים או על ידי בדיקת הולטר קצב הלב. הסיכון והטיפול נקבעים בהתחשב במחלות הרקע, קיומה של מחלת לב ותפקוד החדר השמאלי. בהעדר מחלות רקע, ואם תפקוד הלב תקין,לרוב התופעה מעיקה אך אינה מסוכנת. רדימות באצבעות הידיים אינה מוסברת על ידי פעימות מוקדמות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים