חומר טשטוש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/11/2014 | 18:29 | מאת: אילנית

ערב טוב. אני במעקב loop recorder בגלל שבעבר הרגשתי דופק מהיר ולפעמים הרגשת פעימה מוקדמת( כמו גל שעולה בגרון ). אני צריכה לבצע בדיקת גסטרו ואני חוששת מחומר הטשטוש. האם חומר הטשטוש יכול לגרום לי להפרעות קצב יותר חמורות ? האם זה מסוכן? האם אננ צריכה לבקש מרופא הגסטרוסקופיה משהו במהלך הבדיקה? אשמח לתגובה. תודה.

אילנית שלום, חומר הטשטוש הנפוץ ביותר לפעולות גסטרו הוא מידזולם, והוא אינו מחמיר הפרעות קצב. בידיים מיומנות, ובניטור מתאים, הטשטוש הופך את הבדיקה להרבה יותר נעימה ופחות טראומטית. הסיכונים הם כמפורט בחתימה על טופס הסכמה מדעת לקראת ביצוע הבדיקה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים