תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

16/11/2014 | 18:28 | מאת: מאיר

אני בן 67 בבדיקת ארגומטריה שערכתי נמצא :"בהתאוששות נמצאו vpbs בודדים". בבדיקת אק"ג "סינוס ציר תקין היפוך גלי t ב avf ,(מופיע 3 קווים אנכים) . בבדיקת הולטר לב"דופק 96-57 לדקה apbs vpbs בודדים" בבדיקת אקו לב good systolic lv functin MITRAL VALVE PROLAPSE האם תוכל להסביר לי את הממצאים? איזה טיפולים או תרופות עלי לקבל? בתודה לתשובה מאיר

מאיר שלום, מבדיקות העזר המצוטטות באופן חלקי, לא ניתן להתרשם מבעיה משמעותית אך גם לא ניתן לשלול אחת כזאת. אם תעיין בתשובות קודמות בפורום, תגלה שאין להתייחס לתשובות חלקיות של בדיקות עזר מבלי להתייחס להקשר הקליני ולהתוויה שהביאה לביצוען. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים