הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/11/2014 | 20:06 | מאת: בלה

אני בת 46 עברתי הולטר לב בתוצאה נרשם- יש פעימות מוקדמות מוגברות עם 90 פעימות לדקה צרורות קצרים של PACS מה זה אומר? מה פירוש התוצאה הזו?

בלה שלום, נוסח הפענוח אינו מקובל בשפה הרפואית, אך נשמע שיש פעימות מוקדמות כנראה ממקור עלייתי. לא מתועדת הפרעת קצב מורכבת או מתמידה. כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, אין להתיחס לתוצאה או לפענוח של בדיקת עזר מבלי להכיר את ההסתמנות הקלינית ואת ההתוויה לביצוע הבדיקה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים