כאבים מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/11/2014 | 20:21 | מאת: מירב

כבר עברתי לפני שנתיים וחצי הסרת כיס מרה בעקבות אבנים, בחילות והתקפי כאב מתחת לחזה. מאז כל כמה חודשים אני עדיין חווה התקף שכזה למשך לא יותר מחצי שעה. התקף חזק וכואב ממש. האם יש קשר לאבנים?

מירב שלום, לכאבים ברום הבטן יש אבחנה מבדלת התלויה בגיל, פרופיל גורמי הסיכון, אופי הכאב והקשר שלהם למאמץ גופני, העבר הרפואי והלבבי ועוד. למרות שהפורום לא דן בנושאים הקשורים לכירורגיה כללית, הוצאת כיס המרה לא שוללת אבנים בדרכי המרה ו Billiary colic , אך צריכים להתלוות לכך ממצאים מעבדתיים המאשרים את האבחנה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים