.שילוב אפיינט ואספירין עם תוסף התזונה מצמח המורינג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

18/10/2014 | 12:40 | מאת: כפיר

שלום, בהוראות לנטילת צמח המורינגה מופיעה התראה שאין לקחת כאשר נוטלים קומדין. האם הדבר חל גם על נוטלי אפייט ואספירין ( אני אחקי תשעה חודשים לרוטם שריר הלב וצינתור שני לפני שלושה חודשים) תודה

כפיר שלום, אינני מכיר את צמח המורינגה או את סגולותיו. לפי האזהרה הוא כנראה עלול לגרום לדמם או לעיכוב פינוי של הקומדין או להצטברותו בדם. נטילה משולבת של אספירין ואפיאנט מעלה את הסיכון לדמם בשל עיכוב משמעותי מאד בתפקוד הטסיות. יש להימנע מתרופות נוספוות המעלות את הסיכון לדמם (מבלי להתייחס לתכשיר המסויים) מכיוון שחווית אוטם, הייתי ממליץ לך לבדוק את ההתוויה שבגינה אתה מעוניין ליטול את התכשיר ומהן העדויות המדעיות שעליהן נסמכת ההתוויה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים