כאבים בחזה בצד ימין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

11/10/2014 | 14:22 | מאת: מוריה

שלום אני בת 23 ויש לי כאבים בחזה כבר יותר משנה שהולכים וחוזרים שהתחילו הכאבים הלכתי לרןפא אחד ואפילו שניים שאמרו לי שאני צעירה זה רק מלחץ ושהכול יהיה בסדר זה עבר והגיע שוב בכאבים חלף ושוב . הכאבים הפעם לא עוזבים אותי והם רק מתחזקים מיום ליום זה כאבים בלתי הבבליים שאפילו אני לא יכולה לישון בגללם . אמרתי זאת שוב לרןפא לא אחד ולש שניים . על הכאבים . אמרו את אותה תשובה . מה עליי לעשות ?? שהרופאים אומרים משהו אחר ואני מרגישה משהו אחר . תודה .

מוריה שלום, לעיתים קשה להתחקות אחר סיבת הכאבים ויש לשלול מצבים מסכנים כגון תעוקת חזה, תהליך דלקתי של קרומי הלב או תסחיף ריאתי. משנשללו סיבות אלה המטרה היא לשלוט בכאב. בגיל כה צעיר, בהעדר גורמי סיכון ולאחר שנשללו האבחנות שהוזכרו על ידי בדיקת אק'ג ואקו לב, סביר להניח כי הכאבים מקורם במערכת השרירים והשלד. לעיתים תרופות רגילות להקלה על כאבים בעת החמרה הן הפתרון. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים