תשומת לב מיוחדת בעקבות סבל מכאבים מתמידים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/09/2014 | 10:59 | מאת: מיכאל שכטר

שלום. רעייתי סובלת מכאבים מתמידים כתוצאה מבעייה אורטופדית. שברה שתי כתפיים. האוטופד וכן מומחה לכירורגיית כאב אומר שבעייה זו לא תבוא לידי פיתרון. שאלתי. האם צריך לבקש השגחה קרדילוגית יותר עירנית בעקבות הסבל המתמיד - או שמבחינה קרדיולגית ניתן להתעלם מכך תודה

מיכאל שלום, הכאב לכשעצמו אינו גורם לנזק בלב אך עלול לגרום להאצת הדופק. יש לדאוג לאזן את גורמי הסיכון באופן מיטבי ואם הדופק מואץ בעקבות הכאב ניתן לתת טיפול להאטה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים