שאלות בקשר לצינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

11/09/2014 | 07:25 | מאת: אנה

שלום, יש לי כמה שאלות בקשר לצינתור.. 1. מה עלות הליך הצינתור למרפאה (המכשור, הציוד וכדומה)? 2. במה שונה ובמה דומה תחום הצינתורים בישראל בהשוואה לעולם? 3. מי הן החברות המתחרות העיקריות בשוק הצינתורים? תודה על המענה

אנה שלום, עלות צנתור צריכה להתחשב בציוד הקבוע (שעלותו ותחזוקתו בשווי מיליוני דולרים רבים), בציוד המתכלה (סטנטים, תרופות אמצעי הדמיה, מתמרים וכד'), בכוח האדם ובתמהיל הפעולות המבוצעות במעבדה. לכן העלות קשה לחישוב, אך ניתן לקבל מושג מהמחיר שמשלמות קופות החולים לבתי החולים (לא בטוח שהתעריף רווחי). ישראל נמצאת בחזית הטכנולוגית, ועומדת בסטנדרטים של העולם המערבי כגון ארצות הברית, גרמניה, צרפת ואיטליה. בשוק הצנתורים פועלות חברות בתחומי ההדמיה, בתחומי הציוד והתרופות. מדובר במאות חברות המייצרות טכנולוגיות שונות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים