מרגיש לעיתים חולשה לאחר שבוע צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/09/2014 | 18:38 | מאת: רון

בד"כ כלל אני בריא לאחרונה לאחר כאב חזה באימון התברר כי היה לי היתקף. בצינתור לא מצאו דבר אך בדיקות הדם הצביעו על היתקף (עלייה ברמת הפרוטונין) שבוע לאחר הצינתור ישנם רגעים שאני חש סחרחורת קלה וזה חולף כמו כן ששכיבה אני מרגיש מעין זרימת הדם והדפיקות. אנני חושב שאני בחרדה כי לקחתי את ההתקף בהבנה ללא פחד אם חשיבה רציונאלית לטיפול. ממה נובעים תחושות אלו . על הענותך אני מודה

שלום רב, עליית טרופונין לא מעידה בהכרח שעברת התקף לב. אם לא היו שינויי אקג ובאקו לב לא נראית הפרעה אזורית בכווץ, יש להעריך מחדש את האבחנה. צנתור תקין מהווה מדד לפרונוזה מצויינת ובאינטרנט קש להעריך ממה נובעות התחושות הבלתי ספציפיות שאתה מתאר. ממליץ לך לקבל חוות דעת נוספת עם כל החומר מהאישפוז. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים