שילוב תוספי תזונה עם תרופות לאחר אירוע לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/09/2014 | 19:32 | מאת: אלי

ד"ר שלום לפני כשבועיים עברתי אוטם בשריר הלב אני בן 54 קיבלתי את התרופות הבאות CARDILOC 2.5 TRITACE 2.5 MICROPIRIN 100 PLAVIX 75 LANTON 30 MG EUTHYROX 100 MCG CRESTOR 20 MG .לפני האירוע נהגתי לשתות בבוקר מיץ עשב חיטה לקחת Q 10 אומגה 3 וכדור כורכום 500 MG .האם אני יכול להמשיך לקחת את התוספים הנ"ל ובאיזה הפרש זמן מנטילת התרופות.האם את התרופה לנטון עליי לקחת אחרי הארוחה או לפני.מהו האספירין שפוגע הכי פחות בקיבה ומתי מומלץ ליטול אותו.

אלי שלום, תוספי תזונה לא הוכחו כיעילים בהפחתת ארועים לבביים. אינני מכיר את השפעות הכורכום על הלב ואינני יודע באיזו אינדיקציה אתה נוטל אותו. כמו כן לא מוכרות לי האינטראקציות בין התרופות לתוספי המזון. אספירין יש ליטול עם הארוחה וכל התכשירים במינונים הלבביים כיום הם מצופים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים