נסיעה לטבריה 3 שבועות אחרי צינור וסטנט 1

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/08/2014 | 20:41 | מאת: Dudu61

שלום, אתמול שוחררתי מהמלונית שי-לב; האם יכול לנסוע לסוף שבוע לטבריה מיום שישי עד מוצש?

דודו שלום, באופן עקרוני אין הבדל בין סוף שבוע בטבריה לסוף שבוע בבית. הכל תלוי בעצימות הפעילות המתוכננת ובסיבה לביצוע הצנתור, למצב הקליני, לתפקוד הלב ולדרגה התפקודית. חשוב לקחת עימך לחופש את כל התרופות. תודה על פנייתך לפורום

30/08/2014 | 21:54 | מאת: Dudu61

מודה לך על התגובה. האם העובדה אהיה מתחת לפני הים ישפיע על תפקוד הלב ( שינוי בלחץ אטמוספרי). סיבת הצנזור היא proximal lad מעל 99% חסום. חוץ מלחץ דם גבוה ועודף משקל, מצבי תקין.EF לפני הצינור היה 50% ללא בעיה מסתימת

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים