ברלינטה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/08/2014 | 21:59 | מאת: ששון

שלום אני נוטל ברלינטה לאחר צנתור, והתרופה גורמת לי לדמומים בצועה. האם כדאי להפחית את המינון מפעמיים ביום לפעם ביום או שמא להפסיק את הטיפול לאלתר ? תודה

ששון שלום, טיפול בברילינטה חשוב מאד למניעה של הווצרות קריש בסטנט ולמניעה של התקף לב. אם לא מדובר בדימום מסכן חיים, אלא בדימום מטחורים בעת ניגוב, אין להפסיק את הטפול או להפחית את המינון מבלי להתיעץ עם הקרדיולוג המצנתר. ההמלצה תלויה במידה רבה בזמן שחלף מההתערבות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים