האם יש לי סימנים לאי ספיקה לב דיאסטולית שמאלית ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/08/2014 | 14:30 | מאת: גידי

במיפוי לב נכתב שיש הפרעה בהתכווצות הגלובלית של חדר שמאל. באקו : LEFT VENTRICULAR DIASTOLIC FUNCTUON, Filling Pressure:ELEVATED

גידי שלום, אי ספיקת לב היא תסמונת קלינית המתבטאת בקוצר נשימה,אי סבילות למאמצים ובמקרים מתקדמים גודש ריאתי ואגירת נוזלים. האבחנה נתמכת בבדיקות עזר, אשר יכולות להציע מנגנון לסימנים הקליניים. לא ניתן לקבוע האם אתה סובל מאי ספיקת לב דיאסטולית רק על סמך בדיקות העזר, בעיקר משום שהמיפוי מרמז על כך שיש גם הפרעה סיסטולית משמעותית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים