דחוף ביותר................

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/07/2014 | 12:37 | מאת: רמי

אני בן 39 לערך.. אני מקבל תרופה עקב דלקת בריר של הקיבה לוסק מזה שנה בערך, אני מקבל תרופה סמבקור 20 מ"ג עקב שומנים בדם בבדיקות הדם האחרונות יצא רמת הכולסטרול הרע הינה 100 והכולסטרול הטוב 26 , אני נוטל קרטיה 100 מ"ג, לאחרונה אני מרגיש כאבי ראש , יש לי כאבים בקיבה וגירוד בכפות הידיים. מבחינת היסטוריה רפואית לא היה לי בעיות לב, אולם היה לי ב-2010 חשד ל-tia ואני מרגיש שהקרטיה עושה לי כאבים בראש וגם כאבים בקיבה וגירוד בידיים . האם ניתן להפסיק את הקרטיה . לציין כי לאחורנה התברר כי אני אלרגי לפירות ים אין לי מושג אם זה קשור לתרופות שאני לוקח עכשיו. אשמח לעזרתך..

רמי שלום, מבלי לדון באינדיקציה לנטילת אספירין, כאבי הראש אינם קשורים לעניין. אספירין עלול לגרום לתלונות על כאבים הנובעים מגסטריטיס. לגבי המשך הטפול עליך להתיעץ עם הרופא המטפל. לרגישים לאספירין, יש אפשרות ליטול פלביקס (קלופידוגרל) תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים