מסיבת הפתעה לגבר בן 35 עם רשרוש בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/07/2014 | 08:48 | מאת: טל

אני מתכננת לערוך לבעלי מסיבת הפתעה עם 30 איש. הוא בן 35. נולד עם רשרוש בלב, רשרוש שחי איתו כל החיים. בנוסף, לא ממש בכושר, סוכר גבוה... פרט לזה לא ידוע לי על בעיות. אבל אני מכירה אותו כאדם שנוטה להיבהל בקלות. הוא נבהל ממש בקלות מכל דבר, קופץ מכל דבר בבהלה... אני חוששת שלא יחטוף התקף לב במסיבת ההפתעה שאני עורכת לו.... האם יש סיכון להתקף לב לאדם שתיארתי?

טל שלום, מזל טוב ומסיבה מוצלחת. אוושה או רשרוש נובעים מזרימה מואצת דרך מסתמי הלב ואין קשר בין אוושה לסיכון ללקות בהתקף לב. בגילו הצעיר, הסיכון להתקף לב נמוך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים